Moldova nu poate găsi investitori pentru Centrul Agroalimentar din Chişinău
Foto: ruvr.ru Ministerul Agriculturii nu a putut identifica investitori pentru construcţia Centrului Agroalimentar din Chişinău şi a prelungit termenul de prezentare a ofertelor tehnice şi financiare la concursul pentru atragerea investiţilor respective pînă la 10 decembrie 2014, relatează NOI.md. Acest fapt l-a comunicat viceministrul Economiei şi Industriei Alimentare al Moldovei, Gheorghe Gaberi.
24-10-2014
           
Vinurile de Purcari, pe rafturile celui mai luxos distribuitor de vin din Marea Britanie
Cel mai vechi brand de vinuri din Europa de Est anunță despre colaborarea sa cu cel mai vechi distribuitor de vinuri din lume. Vorbim despre vinăria Purcari din republica Moldova și Berry Bros. & Rudd, cea mai veche și prestigioasă companie distribuitoare de vinuri din Marea Britanie și întreaga lume.
24-10-2014
           
Viitorul DULCE-AMĂRUI al sfeclei de zahăr din R. Moldova
În timp ce producătorii de sfeclă de zahăr spun că veniturile lor depind de atitudinea producătorilor de zahăr, procesatorii, la rândul lor, își pun speranțele în autoritățiDeși unii producători de sfeclă de zahăr din Dondușeni spun că palma Rusiei peste fața R. Moldova a fost una simțită destul de dureros de fabricile de zahăr, lucru care le va afecta veniturile, Mihai Mazurchevici din Drochia susține că este mulțumit de situația din acest sector.
20-10-2014
           
Mere moldovenești, în reţeaua de magazine Carrefour din România
foto: FOTO: Facebook/Vasile Bumacov Un lot de mere moldovenești a ajuns în reţeaua de magazine Carrefour din România. Despre aceasta anunță ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vasile Bumacov. Oficialul a avut o convorbire cu ministrul Român al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin.
20-10-2014
           
Puiul cu pielea negră face furori în cele mai scumpe restaurante.
Puiul cu pielea neagră este considerat o delicatesă modernă, la mare căutare în cele mai scumpe restaurante ale lumii. Neobișnuita rasă de găini este originară din China, acolo unde este denumită popular ”pasărea cu oase negre”. În Occident, crescătorii le alintă ”Mătăsoasele” (Silkies, în engleză) datorită penajului foarte des și fin, pufos.
14-10-2014
           
Vinăria „Poiana” a lansat seria de vinuri „Ulmu”
foto : bashtannik.livejournal.com Vinăria „Poiana” este situată în zona geografică Centru, regiunea Codrilor Moldovei. Este o regiune pitorească aflată la aproximativ 30 km de orașul Chişinău. Strugurii sunt recoltați manual, cu grijă, într-un mediu calm și natural. Crama și plantațiile de viță de vie sunt amplasate pe pantă în apropiere de Codri.
09-10-2014
           
Proprietarii care nu îşi vor igieniza terenurile vor fi sancţionaţi
Comisia juridică a avizat pozitiv proiectul de lege al Ministerului Agriculturii privind sancţionarea  proprietarilor de pământ ce nu-şi igienizează terenurile. Pensionarii fără moştenitori şi persoanele cu incapacitate de muncă nu vor fi amendate, transmite IPN. Ministrul Vasile Bumacov a declarat, în şedinţa comisiei, că acest proiect creează cadrul legal pentru amendarea persoanelor care, profitând de perioadele nefaste, au cumpărat sute de hectare de teren de la populaţie, la preţuri mici, ş...
06-10-2014
           

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 93
Cultura castanului comestibil în România
Afacerea cu castane comestibile devine tot mai atrăgătoare. Vânzările merg bine în țară – pe internet sau la târguri, în timp pe piaţa europeană, castanele româneşti sunt concurate de cele din Grecia, care sunt mai ieftine şi mai mari. Castanele comestibile sunt considerate delicatese în mai multe bucătării internaționale, iar românii le preferă coapte pe jar.
20-10-2014
           
Institutul de Tehnică Agricolă (ITA) „Mecagro”
Institutul de Tehnică Agricolă (ITA) „Mecagro” este instituţia de bază în domeniul mecanizării agriculturii şi industriei prelucrătoare a Republicii Moldova.  Reeşind  din obiectivele de bază, Institutul elaborează documente şi politici privind dezvoltarea mecanizării sectorului agroalimentar şi utilizarea eficientă a mijloacelor tehnice, efectuează cercetări ştiinţifice şi proiectări tehnologice, elaborează tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar, pentru  producerea şi util...
21-07-2014
           
Activitatea unei ferme de vaci din Estonia, urmărită on-line
Activitatea unei ferme de vaci din sudul Estoniei este practic dirijată din faţa unui calculator, ia r proprietarul nu are decât să urmărească din faţa ecranului ce se întâmplă în ocol. Utilajul şi maşinile agricole sunt achiziţionate în cadrul proiectelor europene. Recent, ambasadorul Republicii Moldova la Tallinn, Victor Guzun, a descris,  pe blogul său , întregul proces automatizat al unei astfel de ferme.
25-04-2014
           
Casa autonomă de la studentii români
Eco casa proiectată de echipa română a studenților de arhitectură, construcții și politehnică pentru competiția europeană Decathlon Solar. Sarcina echipei a fost crearea unei locuințe la prețuri accesibile pentru montarea rapidă oriunde. Folosind ca punct de reper în proiectare pragul în casele tradiționale rurale din România - prispa, studenții au revizuit funcțiile sale.
02-02-2014
           
Afacere cu fazani: are cele mai multe rase de fazani din Rusia
În suburbia Leningradului s-a deschis o ferma unică de creștere a păsărilor ornamentale. Palawan, satir, temminck, mona, koklas, alb cu urechi, maro - urechi, albastru urechi, morman , nepaleză, edwards, silver, elliot, mikado, regal, hume , diamant, lămâie,aur, română - lista de specii poate continua la nesfârșit.
19-01-2014
           
La Ferme prima si unica fermă din Rusia care crește bibilici eco
La Ferme este singura companie cu ciclu complet din Europa, care produce bibilici pe o scară comercială.  O istorie generală a bibilicilor în Rusia datează de mai multe secole. Există dovezi că această pasăre a apărut în Rusia încă pe vremea lui Ioan cel Groaznic. Istoria a mers atât de departe, încât boierii au fost impuși de Ioan cel Groaznic să reproducă aceasta pasare în curțile lor.
Un fermier din Scotia a vopsit oile in portacaliu pentru a le salva de hoti
În Scoția  un crescător de oi a vopsit  oile in portocaliu pentru a nu  le perde.  Fermierul John Herd a decis măsuri disperate după ce 200 de oi sau pierdut în ultimii ani . Prin urmare , fermierul în vârstă de 48 de ani a pictat  toate 250 de oi într-o culoare portocalie  strălucitore . " Fiul meu James a sugerat să-mi vopsesc oile de culoare  portocalie.
27-12-2013
           

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 23
24-10-2014
СЕТКА МЕТАЛЛИЧЕСКАЯ, ЕВРОЗАБОР
rultehcom rultehcom
продаю Кишинёв
24-10-2014
Проволока оцинкованная, отожженная, ВР, колючая. Sirma
rultehcom rultehcom Altele
продаю Кишинёв
24-10-2014
Известь для побелки. Var hidratat
rultehcom rultehcom Gradinaritul
продаю Кишинёв
24-10-2014
Сетка для кроликов, птиц, клеток, вольеров, заборов. Plasa pentru iepuri, pasari, custi, gard
rultehcom rultehcom Custi pentru animale
продаю Кишинёв
24-10-2014
PLASA METALICA, CUIE, SIRMA DIN OTEL, EUROGARD, INSTRUMENTE
rultehcom rultehcom Servicii in agricultura
продаю Кишинёв
24-10-2014
Напольные покрытия: ламинат
rultehcom rultehcom Altele
продаю Кишинёв
24-10-2014
Мешки полиэтиленовые. Saci de polietilena
rultehcom rultehcom Gradinaritul
продаю Кишинёв
24-10-2014
Железобетонные столбы. Stilpi de beton armat
rultehcom rultehcom Legumicultura
продаю Кишинёв
24-10-2014
Пленка полиэтиленовая.
rultehcom rultehcom Sere si solare
продаю Кишинёв
24-10-2014
Peliculă.Пленка полиэтиленовая
rultehcom rultehcom Sere si solare
продаю Кишинёв
24-10-2014
Установка металлических заборов. Gard metalic instalare
rultehcom rultehcom Dizain gradini
продаю Кишинёв
24-10-2014
Сетка сварная с ПВХ покрытием (зеленая)
rultehcom rultehcom Sere si solare
продаю Кишинёв
24-10-2014
Садово-огородный инвентарь
rultehcom rultehcom
продаю Кишинёв
24-10-2014
Еврозаборы. Металлические заборы и сетка. Установка заборов
rultehcom rultehcom Dizain gradini
продаю Кишинёв
24-10-2014
Capsuni remontanti
Coval Ana Cresterea capsunilor
vînd Единец

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 116
21-07-2014 ITA Mecagro/mecagro.md Boxa pentru întreținerea scroafei cu purcei BPS-2
Dan Munteanu Cresterea porcinelor
0 mesaje
16-07-2014 Unde se poate de realizat murele.
Ceban Vasile Cresterea murelor
0 mesaje
08-05-2014 ОЛИС ООО. Оборудование для зернопереработки от производителя.
ОЛИС ООО Utilaj agricol
2 mesaje
06-05-2014 se stropesc tomatele cu insecticid in perioada de inflorire????
bivol tudor Cresterea rosiilor
0 mesaje
14-04-2014 Depozitarea lucernei. am o problema, am lucerna in stog undeva 40m3, din diferite motive stogul trebui sa fie lichidat si nu am unde sa o depozitez. Ma gindesc sa o granulez si sa o depozitez in saci sau sa o fac pleava , dar o sa ocume mult loc. cum mai bine? sau poate are cineva aparat de facut tiucuri?
Dumitru Iepure Cresterea iepurilor
0 mesaje
01-03-2014 Unde se poate de realizat plante medicinale spre exemplu floarea de tei,salcîm,soc,paducele,etc.
Ceban Vasile Idei agricole
0 mesaje
01-03-2014 Vreau sa investesc intro crescatorie de iepuri pentru carne ce rasa se potriveste mai bine la noi in republika si cum se realizeaza carnea la noi
Tampei Victor Cresterea iepurilor
0 mesaje
18-02-2014 Armurariul, cum pot lua legatura cu cineva cu care as putea incheia un contract pentru cresterea armurariului sau sunt cumparatori care procura semintele de la producator.
Ceban Vasile Idei agricole
0 mesaje
21-01-2014 buna ziua,ajutatima va rog cu sfaturi si cunostinte proprii priviind cresterea ciupercilor shapinion,am pus in 2 modalitati dar tot ceva nui bine.mersi mult si sukcesc tuturor agrikultorilor
D Maxim Ciupercile
0 mesaje
15-01-2014 buna ziua! sunt din romania (bacau)si as dori sa va intreb care sunt formele de conducere pe sarma cele mai indicate pentru soiurile:moldova, muskatpoloskei, palatina, victoria, esther, codreanca, suvenir, nero, napoca, dunawska, arkadia, attila, deoarece clima Moldovei este asemanatoare cu cea din moldova noastra.Cum as putea sa intru in posesia unor butasi de la firma dv?. Astept raspuns de la dv. cu respect iulian.
iulian dinu Viticultura
0 mesaje
02-01-2014 Doreste cineva sa cumpere oua de prepelita angro prepuneti oferte
vanea ion Cresterea animalelor
0 mesaje
02-01-2014 Doreste cineva sa cumpere oua de prepelita angro prepuneti oferte
vanea ion Cresterea animalelor
0 mesaje
09-12-2013 komisionka.md Tehnica agricola, terenuri, spatii comerciale si multe alte bunuri gajate si a firmelor in faliment.
komisionka.md komisionka.md Utilaj agricol
1 mesaje
09-11-2013 Producem și vindem peleți și bricheți pentru foc
Octavian Balan Energia alternativa
0 mesaje
18-06-2013 vreau sa sadesc livada de piersici. caut un specialist care sa ma consulte!
liudmila panainte Crsterea persicilor
0 mesaje

1 2 3 4