ANGUS – O adevărată afacere pentru fermieri
Bovinele de carne Angus ,  pășunile ecologice românești și expertiza elvețiană sunt caracteristicile de marcă ale firmei  Karpaten Meat România . Compania produce carne de vită de calitate din bovine Angus, pe care le cresc pe pășunile nelucrate din Transilvania. Prin tradiție elvețiană și experiență în agricultură, creșterea bovinelor și prelucrarea cărnii, fondatorii firmei Karpaten Meat se preocupă de creșterea optimă și naturală a bovinelor, precum și de o prelucrare specializată a cărnii.
23-04-2014
           
Ferma de curcani.Doi fermieri din Belarus alimentează de 10 ani întreaga țară cu carne de curcan
Până la 35 de ani, Pavel Yurmash, nu doar că nu se gândea la o fermă de curcan, dar nici feluri de mâncare din curcan nu a gustase . Aproximativ cu 10 ani în urmă, împreună cu prietenul său, Leonid Novogranom Ostrovetsky, au cumpărat o fermă în zona și au început să învestească într-un vis din stânga Minsk-ului.
21-04-2014
           
Singura fermă din lume de creștere a cocoșilor de munte
Moscovitul Serghei Kirpichev știe cântecul și importanța acestei pasări rare, care este atât de admirată de scriitori ruși. El este singurul în lume care crește cocoșul de munte. Ferma sa este situată într-un sat izolat, cartierul Mamonowo Selizharovsky. Această regiune îi atrage din vechime prin o varietate de flora si fauna nu numai pe vânători, dar și pe oamenii de știință.
17-04-2014
           
Fermierii din Letonia cultiva trufe.Pretul ajunge pina la 4000 euro un kilogram
La anul viitor, în Letonia, vor fi strânse primele recolte de trufe. Mai mulți fermieri au petrecut zeci de ani încercând să crească aceste ciuperci scumpe din ținuturile lor. „Concluzia este una - țara noastră are terenuri care sunt foarte potrivite pentru o astfel de activitate și deschide perspective mari pentru agricultori”, s-a transmis la postul de radio leton, Radio 4.
16-04-2014
           
Cursă neobișnuită! Întreceri la alergare între oi
Un concurs mai puțin neobișnuit a avut loc la o fermă din South Yorkshire. În cursa pentru o distanță mică a participat ... oaia! Animalele au avut sarcina nu numai de a se întrece pentru câteva sute de metri, dar și de a sări obstacole, cum ar fi gardurile plasate de către agricultori pe pistă. Dacă în viața de zi cu zi un gard pentru oaie este un fel de constrângere,„participanții” au făcut față obstacolelor, sărind peste mai multe garduri la rând.
14-04-2014
           
Un crescător din Uzhgorod a inventat un sort nou de kiwi
În urmă cu o duzină de ani, crescătorul de la Uzhgorod, Henry Straton, împreună cu tatăl său, Valentin, a descoperit sortul de kiwi rezistent la îngheț. Acesta rezistă chiar sub 25 de grade sub zero și mai mult. Fructele s-au acomodat deja cu clima din Ucraina și Carpați . De la un singur copac de strâng peste 30 de kilograme de fructe.
13-04-2014
           
Fabrici John Deere in Germania
Corporatia John Deere are mai multe fabrici în Germania. La aceste fabrici sunt invitate in mod periodic reprezentanți regionali ale companiei, precum și fermierii interesați să cumpere mașini agricole John Deere. Acest lucru ajută la câștigarea experienței și arata calitatea înaltă a tehnologiei americane, deși tehnica este produsa în Germania.
11-04-2014
           

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 87
Activitatea unei ferme de vaci din Estonia, urmărită on-line
Activitatea unei ferme de vaci din sudul Estoniei este practic dirijată din faţa unui calculator, ia r proprietarul nu are decât să urmărească din faţa ecranului ce se întâmplă în ocol. Utilajul şi maşinile agricole sunt achiziţionate în cadrul proiectelor europene. Recent, ambasadorul Republicii Moldova la Tallinn, Victor Guzun, a descris,  pe blogul său , întregul proces automatizat al unei astfel de ferme.
25-04-2014
           
Casa autonomă de la studentii români
Eco casa proiectată de echipa română a studenților de arhitectură, construcții și politehnică pentru competiția europeană Decathlon Solar. Sarcina echipei a fost crearea unei locuințe la prețuri accesibile pentru montarea rapidă oriunde. Folosind ca punct de reper în proiectare pragul în casele tradiționale rurale din România - prispa, studenții au revizuit funcțiile sale.
02-02-2014
           
Afacere cu fazani: are cele mai multe rase de fazani din Rusia
În suburbia Leningradului s-a deschis o ferma unică de creștere a păsărilor ornamentale. Palawan, satir, temminck, mona, koklas, alb cu urechi, maro - urechi, albastru urechi, morman , nepaleză, edwards, silver, elliot, mikado, regal, hume , diamant, lămâie,aur, română - lista de specii poate continua la nesfârșit.
19-01-2014
           
La Ferme prima si unica fermă din Rusia care crește bibilici eco
La Ferme este singura companie cu ciclu complet din Europa, care produce bibilici pe o scară comercială.  O istorie generală a bibilicilor în Rusia datează de mai multe secole. Există dovezi că această pasăre a apărut în Rusia încă pe vremea lui Ioan cel Groaznic. Istoria a mers atât de departe, încât boierii au fost impuși de Ioan cel Groaznic să reproducă aceasta pasare în curțile lor.
Un fermier din Scotia a vopsit oile in portacaliu pentru a le salva de hoti
În Scoția  un crescător de oi a vopsit  oile in portocaliu pentru a nu  le perde.  Fermierul John Herd a decis măsuri disperate după ce 200 de oi sau pierdut în ultimii ani . Prin urmare , fermierul în vârstă de 48 de ani a pictat  toate 250 de oi într-o culoare portocalie  strălucitore . " Fiul meu James a sugerat să-mi vopsesc oile de culoare  portocalie.
27-12-2013
           
Cresterea plopului energetic in SUA
In apropierea orasului Bordman(StatulOregon)se afla aceasta minunata ferma de copaci. Planta care creste la aceasta ferma se numeste Pacific Albus — un hibrid al plopului obisnuit. La inceputul anilor 1990 acest soi de plopi a fost plantat de corporatia Potlatch Corp. In acest loc corporatia a plantat 18000 de acri(72,8km patrati) .
25-12-2013
           
Ciobănașul fără jeep
De când seceta dă tot mai des peste noi, mioarele încep să devină o raritate prin satele din R. Moldova. Ca să vedem dacă oieritul mai este o afacere pentru țăranii noștri, ne-am deplasat în satul Zorile, raionul Orhei, împreună cu directorul executiv al organizației teritoriale a Federației Naționale a Fermierilor din Moldova, Dian Savca.
20-12-2013
           

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 22
25-04-2014
Инструмент для подвязки виноградника, сухая и зеленая
m-crisco m-crisco Viticultura
продаю Кишинёв
24-04-2014
Aparate cu ultrasunete impotriva ciinilor agresivi.
Anti Rozatoare Accesorii pentru animale
vînd Кишинёв
24-04-2014
Dispozitiv pentru indepartarea cartitelor si altor rozatoare subterane.
Anti Rozatoare Gradinaritul
Toate Кишинёв
24-04-2014
Dispozitive cu ultrasunete pentru alungarea soarecilor si guzganilor din incaperi.
Anti Rozatoare Utilaj agricol
vînd Кишинёв
24-04-2014
Жатки двухбарабанные очесывающие "Славянка УАС"
Укр.Агро-Сервис Амаль Tehnica agricola
продаю За рубежом
24-04-2014
Жатки двухбарабанные очесывающие "Славянка УАС"
Укр.Агро-Сервис Амаль Tehnica agricola
продаю За рубежом
24-04-2014
Универсальные комплексы оборудования для производства круп и муки
Укр.Агро-Сервис Амаль Utilaj agricol
продаю За рубежом
24-04-2014
Жатки двухбарабанные очесывающие "Славянка УАС"
Укр.Агро-Сервис Амаль Tehnica agricola
продаю За рубежом
24-04-2014
Установки УОК "Золушка" для повышения сортности круп
Укр.Агро-Сервис Амаль Utilaj agricol
продаю За рубежом
24-04-2014
Универсальные комплексы оборудования для производства круп и муки
Укр.Агро-Сервис Амаль Utilaj agricol
продаю За рубежом
24-04-2014
Универсальные измельчители "Корсар"
Укр.Агро-Сервис Амаль Utilaj agricol
продаю За рубежом
24-04-2014
Просеиватель для разделения сыпучих материалов
Укр.Агро-Сервис Амаль Utilaj agricol
продаю За рубежом
24-04-2014
Зерношелушильная машина ЗШ-300
Укр.Агро-Сервис Амаль Utilaj agricol
продаю За рубежом
24-04-2014
Микромельница МиМ-02
Укр.Агро-Сервис Амаль Utilaj agricol
продаю За рубежом
24-04-2014
Жaтки нaвecныe двухбapaбaнныe oчecывaющeгo типa "Cлaвянкa УAC"
Укр.Агро-Сервис Амаль Culturi boboase
продаю За рубежом

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 111
14-04-2014 Depozitarea lucernei. am o problema, am lucerna in stog undeva 40m3, din diferite motive stogul trebui sa fie lichidat si nu am unde sa o depozitez. Ma gindesc sa o granulez si sa o depozitez in saci sau sa o fac pleava , dar o sa ocume mult loc. cum mai bine? sau poate are cineva aparat de facut tiucuri?
Dumitru Iepure Cresterea iepurilor
0 mesaje
01-03-2014 Unde se poate de realizat plante medicinale spre exemplu floarea de tei,salcîm,soc,paducele,etc.
Ceban Vasile Idei agricole
0 mesaje
01-03-2014 Vreau sa investesc intro crescatorie de iepuri pentru carne ce rasa se potriveste mai bine la noi in republika si cum se realizeaza carnea la noi
Tampei Victor Cresterea iepurilor
0 mesaje
18-02-2014 Armurariul, cum pot lua legatura cu cineva cu care as putea incheia un contract pentru cresterea armurariului sau sunt cumparatori care procura semintele de la producator.
Ceban Vasile Idei agricole
0 mesaje
21-01-2014 buna ziua,ajutatima va rog cu sfaturi si cunostinte proprii priviind cresterea ciupercilor shapinion,am pus in 2 modalitati dar tot ceva nui bine.mersi mult si sukcesc tuturor agrikultorilor
D Maxim Ciupercile
0 mesaje
15-01-2014 buna ziua! sunt din romania (bacau)si as dori sa va intreb care sunt formele de conducere pe sarma cele mai indicate pentru soiurile:moldova, muskatpoloskei, palatina, victoria, esther, codreanca, suvenir, nero, napoca, dunawska, arkadia, attila, deoarece clima Moldovei este asemanatoare cu cea din moldova noastra.Cum as putea sa intru in posesia unor butasi de la firma dv?. Astept raspuns de la dv. cu respect iulian.
iulian dinu Viticultura
0 mesaje
02-01-2014 Doreste cineva sa cumpere oua de prepelita angro prepuneti oferte
vanea ion Cresterea animalelor
0 mesaje
02-01-2014 Doreste cineva sa cumpere oua de prepelita angro prepuneti oferte
vanea ion Cresterea animalelor
0 mesaje
09-12-2013 komisionka.md Tehnica agricola, terenuri, spatii comerciale si multe alte bunuri gajate si a firmelor in faliment.
komisionka.md komisionka.md Utilaj agricol
1 mesaje
09-11-2013 Producem și vindem peleți și bricheți pentru foc
Octavian Balan Energia alternativa
0 mesaje
18-06-2013 vreau sa sadesc livada de piersici. caut un specialist care sa ma consulte!
liudmila panainte Crsterea persicilor
0 mesaje
17-04-2013 va rog mai multe detalii in privinta incalzirii serelor cu lampe infra rosu,unde se pot gasi si cum anume functioneaza?mersi
anna najdi Sere si solare
0 mesaje
17-04-2013 companiile care se ocupa cu vinzarea serelor,tot aceste companii pot instala incalzirea si irigarea in sera sau este nevoie de cineva in acest domeniu?multumesc
anna najdi Idei agricole
0 mesaje
17-04-2013 salut,va rog sa ma ajutati cu un sfat,care sunt sorturile de rosii,castraveti si varza care cel mai des sunt cultivate in sera pentru o roada buna,multumesc anticipat
anna najdi Legumicultura
0 mesaje
30-03-2013 Buna. Va rog mult sa ma ajutati. Dupa cultura de sfecla de zahar e posibil sau e periculos sa cultiv legume.Sfatuiti-ma va rog ce legume se poate de cultivat dupa sfecla de zahar si daca e posibil.Multumesc anticipat
Vasile Burduja Legumicultura
0 mesaje

1 2 3 4