Aronia stimuleaza regenerarea musculara
foto: pl.wikipedia.org Arbustul de aronia face parte din familia macesului si a fost adus in Europa din America, este foarte rezistent la frig, fiind cultivat chiar si in Siberia. Aronia, un tonic general, are efecte antihistamice, anticancerigene si antiinflamatorii, contine substante active, polifenoli si vitaminele A, E, C si K, dar si niacina, acid folic, riboflavina, dar si minerale, precum potasiu, iod si fosfor.
31-10-2014
           
Leacul pentru cancer blocat de industria farmaceutica!
Cancerul si-ar putea gasi leacul in consumarea unor alimente care contin amigdalina . Vitamina B17 nu doar ca previne aparitia bolii, ci chiar ajuta la tratarea pacientilor suferinzi. Cu toate acestea, industria farmaceutica, direct interesata sa-si vanda produsele, continua sa nege calitatile vindecatoare ale amigdalinei.
31-10-2014
           
India va procura de la Moldova vinuri şi fructe
Foto: novosti.protv.md Companiile din India intenţionează să procure de la Moldova produse de origine vegetală, în special mere, prune, piersici, precum şi vinuri, relatează NOI.md. Acest fapt l-a declarat Kishor S.Jaia, director executiv al companiei „Baboobhai Patel &Co.;” din Mumbai, India, în cadrul unei întrevederi cu directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, Ion Sula, susţinută la Chişinău.
29-10-2014
           
Afacere condimentată în Capitală. Cum pot gospodinele să-şi păstreze prospețimea verii în bucate pe timp de iarnă
Foto: financiarul.ro Gospodintele din Moldova pot avea la bucătărie mirodenii proaspete şi pe timp de iarnă. Plante în ghivece sînt soluția pentru cei care vor să păstreze prospețimea verii în bucate. Un locuitor al Capitalei a inițiat o afacere condimentată, care promovează modul de viaţă sănătos. Sergiu Ţurcan a început să cultive plante aromatice în ghivece acum doi ani.
26-10-2014
           
Moldova nu poate găsi investitori pentru Centrul Agroalimentar din Chişinău
Foto: ruvr.ru Ministerul Agriculturii nu a putut identifica investitori pentru construcţia Centrului Agroalimentar din Chişinău şi a prelungit termenul de prezentare a ofertelor tehnice şi financiare la concursul pentru atragerea investiţilor respective pînă la 10 decembrie 2014, relatează NOI.md. Acest fapt l-a comunicat viceministrul Economiei şi Industriei Alimentare al Moldovei, Gheorghe Gaberi.
24-10-2014
           
Vinurile de Purcari, pe rafturile celui mai luxos distribuitor de vin din Marea Britanie
Cel mai vechi brand de vinuri din Europa de Est anunță despre colaborarea sa cu cel mai vechi distribuitor de vinuri din lume. Vorbim despre vinăria Purcari din republica Moldova și Berry Bros. & Rudd, cea mai veche și prestigioasă companie distribuitoare de vinuri din Marea Britanie și întreaga lume.
24-10-2014
           
Viitorul DULCE-AMĂRUI al sfeclei de zahăr din R. Moldova
În timp ce producătorii de sfeclă de zahăr spun că veniturile lor depind de atitudinea producătorilor de zahăr, procesatorii, la rândul lor, își pun speranțele în autoritățiDeși unii producători de sfeclă de zahăr din Dondușeni spun că palma Rusiei peste fața R. Moldova a fost una simțită destul de dureros de fabricile de zahăr, lucru care le va afecta veniturile, Mihai Mazurchevici din Drochia susține că este mulțumit de situația din acest sector.
20-10-2014
           

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 94
Cultura castanului comestibil în România
Afacerea cu castane comestibile devine tot mai atrăgătoare. Vânzările merg bine în țară – pe internet sau la târguri, în timp pe piaţa europeană, castanele româneşti sunt concurate de cele din Grecia, care sunt mai ieftine şi mai mari. Castanele comestibile sunt considerate delicatese în mai multe bucătării internaționale, iar românii le preferă coapte pe jar.
20-10-2014
           
Institutul de Tehnică Agricolă (ITA) „Mecagro”
Institutul de Tehnică Agricolă (ITA) „Mecagro” este instituţia de bază în domeniul mecanizării agriculturii şi industriei prelucrătoare a Republicii Moldova.  Reeşind  din obiectivele de bază, Institutul elaborează documente şi politici privind dezvoltarea mecanizării sectorului agroalimentar şi utilizarea eficientă a mijloacelor tehnice, efectuează cercetări ştiinţifice şi proiectări tehnologice, elaborează tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar, pentru  producerea şi util...
21-07-2014
           
Activitatea unei ferme de vaci din Estonia, urmărită on-line
Activitatea unei ferme de vaci din sudul Estoniei este practic dirijată din faţa unui calculator, ia r proprietarul nu are decât să urmărească din faţa ecranului ce se întâmplă în ocol. Utilajul şi maşinile agricole sunt achiziţionate în cadrul proiectelor europene. Recent, ambasadorul Republicii Moldova la Tallinn, Victor Guzun, a descris,  pe blogul său , întregul proces automatizat al unei astfel de ferme.
25-04-2014
           
Casa autonomă de la studentii români
Eco casa proiectată de echipa română a studenților de arhitectură, construcții și politehnică pentru competiția europeană Decathlon Solar. Sarcina echipei a fost crearea unei locuințe la prețuri accesibile pentru montarea rapidă oriunde. Folosind ca punct de reper în proiectare pragul în casele tradiționale rurale din România - prispa, studenții au revizuit funcțiile sale.
02-02-2014
           
Afacere cu fazani: are cele mai multe rase de fazani din Rusia
În suburbia Leningradului s-a deschis o ferma unică de creștere a păsărilor ornamentale. Palawan, satir, temminck, mona, koklas, alb cu urechi, maro - urechi, albastru urechi, morman , nepaleză, edwards, silver, elliot, mikado, regal, hume , diamant, lămâie,aur, română - lista de specii poate continua la nesfârșit.
19-01-2014
           
La Ferme prima si unica fermă din Rusia care crește bibilici eco
La Ferme este singura companie cu ciclu complet din Europa, care produce bibilici pe o scară comercială.  O istorie generală a bibilicilor în Rusia datează de mai multe secole. Există dovezi că această pasăre a apărut în Rusia încă pe vremea lui Ioan cel Groaznic. Istoria a mers atât de departe, încât boierii au fost impuși de Ioan cel Groaznic să reproducă aceasta pasare în curțile lor.
Un fermier din Scotia a vopsit oile in portacaliu pentru a le salva de hoti
În Scoția  un crescător de oi a vopsit  oile in portocaliu pentru a nu  le perde.  Fermierul John Herd a decis măsuri disperate după ce 200 de oi sau pierdut în ultimii ani . Prin urmare , fermierul în vârstă de 48 de ani a pictat  toate 250 de oi într-o culoare portocalie  strălucitore . " Fiul meu James a sugerat să-mi vopsesc oile de culoare  portocalie.
27-12-2013
           

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 23
31-10-2014
Porumbei
Mihai Mitu Cresterea hulubilor
vînd Кишинёв
31-10-2014
Продаю саженцы сливы Моб. 078443442
vladislav popovici Gradinaritul
продаю Кишинёв
30-10-2014
Plasa pentru gard si constructie, gard metalic, eurogard, sirma zincata, VR, ghimpata
rultehcom rultehcom Dizain gradini
продаю Кишинёв
30-10-2014
Продам еврозаборы (сварные панели) + монтаж
rultehcom rultehcom Dizain gradini
продаю Кишинёв
30-10-2014
Еврозаборы. Металлические заборы и сетка. Установка заборов
rultehcom rultehcom Dizain gradini
продаю Кишинёв
30-10-2014
Установка металлических заборов. Gard metalic instalare
rultehcom rultehcom Dizain gradini
продаю Кишинёв
30-10-2014
Подшипники всех типов
rultehcom rultehcom Tehnica agricola
продаю Кишинёв
30-10-2014
Садово-огородный инвентарь
rultehcom rultehcom
продаю Кишинёв
30-10-2014
Мешки полиэтиленовые. Saci de polietilena
rultehcom rultehcom Gradinaritul
продаю Кишинёв
30-10-2014
Известь для побелки. Var hidratat
rultehcom rultehcom Gradinaritul
продаю Кишинёв
30-10-2014
СЕТКА МЕТАЛЛИЧЕСКАЯ, ЕВРОЗАБОР
rultehcom rultehcom
продаю Кишинёв
27-10-2014
Новинка в охлаждении "Морской бриз".
ООО Агро Технологии Tehnologii agricole
продаю За рубежом
27-10-2014
Автоматические системы полива.
ООО Агро Технологии Utilaj agricol
продаю За рубежом
27-10-2014
Растворные узлы для подачи удобрений.
ООО Агро Технологии Utilaj agricol
продаю Кишинёв
27-10-2014
Система "сухой туман".
ООО Агро Технологии Tehnologii agricole
продаю За рубежом

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 116
21-07-2014 ITA Mecagro/mecagro.md Boxa pentru întreținerea scroafei cu purcei BPS-2
Dan Munteanu Cresterea porcinelor
0 mesaje
16-07-2014 Unde se poate de realizat murele.
Ceban Vasile Cresterea murelor
0 mesaje
08-05-2014 ОЛИС ООО. Оборудование для зернопереработки от производителя.
ОЛИС ООО Utilaj agricol
2 mesaje
06-05-2014 se stropesc tomatele cu insecticid in perioada de inflorire????
bivol tudor Cresterea rosiilor
0 mesaje
14-04-2014 Depozitarea lucernei. am o problema, am lucerna in stog undeva 40m3, din diferite motive stogul trebui sa fie lichidat si nu am unde sa o depozitez. Ma gindesc sa o granulez si sa o depozitez in saci sau sa o fac pleava , dar o sa ocume mult loc. cum mai bine? sau poate are cineva aparat de facut tiucuri?
Dumitru Iepure Cresterea iepurilor
0 mesaje
01-03-2014 Unde se poate de realizat plante medicinale spre exemplu floarea de tei,salcîm,soc,paducele,etc.
Ceban Vasile Idei agricole
0 mesaje
01-03-2014 Vreau sa investesc intro crescatorie de iepuri pentru carne ce rasa se potriveste mai bine la noi in republika si cum se realizeaza carnea la noi
Tampei Victor Cresterea iepurilor
0 mesaje
18-02-2014 Armurariul, cum pot lua legatura cu cineva cu care as putea incheia un contract pentru cresterea armurariului sau sunt cumparatori care procura semintele de la producator.
Ceban Vasile Idei agricole
0 mesaje
21-01-2014 buna ziua,ajutatima va rog cu sfaturi si cunostinte proprii priviind cresterea ciupercilor shapinion,am pus in 2 modalitati dar tot ceva nui bine.mersi mult si sukcesc tuturor agrikultorilor
D Maxim Ciupercile
0 mesaje
15-01-2014 buna ziua! sunt din romania (bacau)si as dori sa va intreb care sunt formele de conducere pe sarma cele mai indicate pentru soiurile:moldova, muskatpoloskei, palatina, victoria, esther, codreanca, suvenir, nero, napoca, dunawska, arkadia, attila, deoarece clima Moldovei este asemanatoare cu cea din moldova noastra.Cum as putea sa intru in posesia unor butasi de la firma dv?. Astept raspuns de la dv. cu respect iulian.
iulian dinu Viticultura
0 mesaje
02-01-2014 Doreste cineva sa cumpere oua de prepelita angro prepuneti oferte
vanea ion Cresterea animalelor
0 mesaje
02-01-2014 Doreste cineva sa cumpere oua de prepelita angro prepuneti oferte
vanea ion Cresterea animalelor
0 mesaje
09-12-2013 komisionka.md Tehnica agricola, terenuri, spatii comerciale si multe alte bunuri gajate si a firmelor in faliment.
komisionka.md komisionka.md Utilaj agricol
1 mesaje
09-11-2013 Producem și vindem peleți și bricheți pentru foc
Octavian Balan Energia alternativa
0 mesaje
18-06-2013 vreau sa sadesc livada de piersici. caut un specialist care sa ma consulte!
liudmila panainte Crsterea persicilor
0 mesaje

1 2 3 4