O sursă de venit pentru fermele cochete: Găzduirea nunților și a ședințelor de poze pentru miri



Cu recolte ce abia le acoperă cheltuielile anuale la fermă, agricultorii americani s-au gândit să profite de interesul tot mai mare pe care concetățenii lor îl au pentru atmosfera de la țară. Au investit puțin în a renova un pic gospodăria proprie, apoi și-au deschis porțile tinerilor însurăței care au dorit să își unească destinele într-un cadru inedit. Lor le-au urmat companiile în căutare de noi locuri de relaxare și activitatea în afara birourilor. Conceptul poate fi aplicat cu succes și la fermele românești care au păstrat aerul tradițional.


Inițiativa fermierilor din Vermont a dat naștere unui trend foarte la modă în SUA: nunta la fermă.

Povestea tinerilor Sarah și Will Manning nu este una singulară, dar a fost prezentată pe larg de presa americană de agribusiness. Cei doi îșă doreau foarte mult o nuntă în aer liber, dar vremea capricioasă de toamnă i-a făcut să își dea seama că au nevoie de un spațiu aparte. Așa s-au decis să își organizeze ceremonia și masa nunții în hambarul familiei Isham.



Proaspăt renovat, hambarul deținut de cinci generații ale familiei de fermieri din Vermont a fost soluția ideală, fiind spațios și permițînd o mare libertatea de creație firmei de evenimente pe care cuplul a angajat-o. Practic, Mike Isham nu a avut nimic de făcut decât să asigure curățenia hambarului și a curții fermei sale, locul unde s-au realizat și pozele de nuntă ale lui Sarah și Will.



Sursa:www.agrointel.ro