Ce probabilitate există să-ţi cadă O VACĂ în cap



Un fermier a murit strivit de o vacă, după ce animalul i-a străpuns acoperişul casei şi a aterizat exact în pat. Incidentul s-a petrecut în sud-estul Braziliei, într-o regiune deluroasă în care localnicii au foarte multe vite.

Conform BBC, animalul de o tonă păştea pe dealul din spatele locuinţei lui Joao Maria de Souza şi a păşit pe acoperişul de azbest al locuinţei. Structura a cedat, animalul căzând pe bărbatul de 45 de ani şi ratând-o de puţin pe soţia lui, care se afla alături, în pat.

Surprinzător, rudele victimei au spus că bărbatul a fost conştient şi părea că nu se simte prea rău după ce tona de carne a căzut peste el. Cu toate acestea, fermierul a murit a doua zi după incident. Rudele dau vina pe doctori, care l-au consultat prea târziu.

Probabilitatea ca o vacă să îţi cadă în cap este destul de mare în această zonă. Potrivit presei locale, acesta nu este un accident izolat.

Acum trei ani, o vacă a căzut prin acoperişul unei case, dar nimeni nu se afla în locuinţă. Însă următorarea "cădere de vacă" a ratat milimetric doi copii, după ce a străpuns acoperişul.