Fructul care vindecă orice tip de cancer, fără să atace celulele sănătoase

Un fruct mare și dulce, a cărei pulpă se poate consuma direct sau poate fi utilizată pentru a prepara băuturi, șerbet sau dulciuri, distruge doar celulele canceroase, fiind de 10.000 mai puternic decât chimioterapia.



healthlevelup.com

Deși fructul Soursop(Guanábana) sau copacul Graviola este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase, informația nu este mediatizată, întrucât organizații interesate în găsirea unei versiuni sintetice, care să le permită să facă profituri fabuloase, nu doresc acest lucru.

Cunoscut sub numele de Graviola în Brazilia, guanabana în spaniolă, și “Soursop”, în limba engleză, un copac soursop, de dimensiuni mici și care nu necesită spațiu mare, nu trebuie să lipsească din nicio curte, având în vedere, în principal, calitățile puternic anti-cancerigene ale fructului, dar și faptul că toate celelalte părți ale copacului sunt foarte bune.

Fructul Soursop are un gust plăcut și nu produce efectele secundare oribile ale chimioterapiei, unii susținând chiar că atacă orice tip de cancer. Interesantă este și sursa informației, respectiv unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care spune că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele arată că acei compuși ai arborelui distrug celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și pancreas.

Astfel, creșterea celulelor canceroase este încetinită de 10.000 de ori mai bine, prin folosirea acestui fruct, comparativ cu Adriamycin, un produs folosit foarte des în lume în chimioterapie.

Și ceea ce este și mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola (Soursop), distruge doar celulele canceroase maligne și nu afectează celulele sănătoase.

În plus, Soursop este considerat un agent anti-microbian cu un spectru larg, fiind recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, eficient împotriva paraziților interni. Totodată, reglează tensiunea arterială, este antidepresiv, combate stresul și tulburările nervoase.

Sursa:ecology.md