Cu tehnologii John Deere cresc profiturile



John Deere este în curs de dezvoltare în mod constant tehnologii noi, datorita carora tehnica agricola funcționează mai eficient cu mai puțin costuri. In această vară la expoziția internațională «CTT" 2014» John Deere a introdus câteva pachete de tehnologii noi.

Pachetul «Ultimate Uptime» este proiectat pentru a crește profitabilitatea diverselor proiecte prin creștere a productivității a echipamentelor și reducerea timpului de opriri si reducerea costuri de operare. Pachetul poate include sau exclude anumite servicii, dependînd de dorințele clientului.

Pachetul «WorkSight» include mai multe sisteme, care ajuta la cresterea productivitatii de mașini agricole și optimizarea costurilor.

Sistem de control la distanță JDLink

Cu ajutorul sistem JDLink de mașini agricole, se poate afla locația de toate vehiculele, fără a părăsi biroul. In timp real monitorizati localizarea tuturor mașinilor. Pentru un control, de asemenea, sunt disponibile parametri, cum ar fi performanță, nivelul de încărcare a motorului, consumul de combustibil, rupere.

Sistem de diagnosticare și programare la distanță

Cu ajutorul programarii la distanță, puteți actualiza cod de controlorii ai mașinei, prevenind astfel de situații nedorite. Acest lucru poate reduce costurile de întreținere și timpul de nefuncționare.

Sistem de cântărire John Deere

Cântărire protejeaza echipamentul John Deere de suprasarcină și de răsturnare. Dacă este necesar, sistemul poate chiar limita viteza vehiculelor în cazul unei mase critice.

Sistem de nivelare John Deere

Acest sistem ajută pentru a efectua activitatea cu o mai mare viteză și precizie. John Deere sistem de nivelare asigură executarea lucrărilor la timp, fără a încălca termenele și costurile.