NAGRO un ingrasamint revolutionar in agricultura

Buna ziua!

   Sunt dr.inj. Corcimar Alexei din Republica Moldova. Timp de 16 ani ma ocup de promovarea pe piata Romaniei si pe piata Republicii Moldova a celor mai moderne tehnologii stiintifice elaborate de savantii rusi. Sunt specialis in electrochimie, biofizica si nanotehnologii. Abordez numai temele ce se tin de ECOLOGIE, SANATATEA OMULUI si PURITATEA produselor.

   Din 2001 promovez preparatul EXELA,  un extras de microelemente ale apei marine imbogatite cu doze foarte mici, nanometrice, de magneziu, calciu, cupru si argint. EXELA contine toate microelementele care  sunt  in plasma sangelui. Aceste microelemente sunt activate cu ioni pozitivi de metale nobile, in doze foarte mici, incat aceste doze nu prezinta nici un risc pentru sanatatea omului. Cine a administrat macar odata preparatul EXELA , a devenit solicitantul lui, pentru ca EXELA ridica imunitatea, regleaza digestia, reduce din greutate atunci cund suntem in adaus de greutate si adauga la greutate atunci cand ea este mica. EXELA ajuta la detoxifierea organismului. Protejaza de infectii si virusi.

   Testati in INTERNET cuvintele cheie "EXELA    PREPARATUL",  si ve-ti accesa saitul "Exela-Produse", sau ve-ti viziona mai multe filme  si ve-ti afla ce spun medicii, pacientii si vinzatorii din farmacii si magazine naturiste despre EXELA.

 EXELA se produce in Romania din 2001. Este certificat si omologat. Are distinctii, diplome, medalii de aur, argint, bronza, este mentionat cu „Ordinul International Leonardo Da Vinci”.    EXELA este necesar fiecarui om! 
 
 

O NOUTATE PENTRU AGRICULTORI SI CRESCATORII  DE  FLORI!

De la inceputul anului 2013 in Romania si Republica Moldova va aparea un nou produs rusesc  numit NAGRO.

NAGRO este un ingrasamint  fertilizant,  biostimulator,   ecologic curat,  care a fost  elaborat pe baza de nanotehnologii   de catre Asociatia Stiintifica de Producere “BIOPLANT” , Moskova,  din Federatia Rusa .

   NAGRO contine micro si macroelemente necesare pentru hrana plantelor si   substante bioactive care stimuleaza cresterea plantelor si ridica imunitatea lor. NAGRO mai contine mezoelemente (nanoparticule foarte mici de substante natural extrase din particule de siliciu si din cenusa vulcanica de pe peninsula  Kamciatca), aminoacizi, vitamine, compusi de humus de rima, care impreuna constituie o hrana energetica de sustinere pentru plante,  in cazul bolilor si secetei. NAGRO a fost testat timp de 10 ani in diferite zone ale Rusiei, Kazahstanului, Armeniei, Uzbekhistanului.  Este standartizat, certificate si omolagat in mai multe tari, inclusiv  si in unele tari din Uniunea Europeana (Lituania, Germania, Bolgaria). NAGRO poate fi utilizat pentru prelucrarea semintelor inainte de semanat, stropirea dupa prima si a doua inradacinare, pentru stimularea cresterii florilor de casa si din  gradina, pentru rasada din pepeniere. Spectrul de folosire este foarte vast. Orice planta are nevoie de NAGRO.

NAGRO se dizolva in apa. De exemplu pentru prelucrarea semintelor inainte de a fi semanate se dizolva 0,5 litri de NAGRO in 200 litri de apa, si cu aceasta apa se prelucreaza o tona de seminte. La  prima si a doua inradacinari,  se dizolva un litru de NAGRO in 200 litri de apa si se stropeste. Intr-un sezon se vor folosi 2…3 litri de NAGRO la un hectar. Pentru rasade si florile de casa se vor utiliza proporti de 1:50, 1:100, 1:250 in dependent de planta si de unele conditii de crestere. Totul este descries in instructiuni si eticheta. Se vor stropi florile peste o zi timp de o luna de zile.

REZULTATE UIMITOARE

Cel mai bune rezultate  au  fost obtinute in Kazahstan in anul 2010,  dupa ce semintele de grau au fost prelucrate cu NAGRO. Pe unele lanuri sau obtinut  90….120%, adica de obicei roada anuala era intre 24…32 de centnere la un hectar, in 2010 sa obtinut 55….77 de centnere la un hectar. Studiile au demonstrat ca roada cerialelor se poate mari garantat cu NAGRO , cu min 30% si max 80%. NAGRO face culturile agricole sa fie mai rezistente  la boli si in timpul secetei.  NAGRO reduce utilizarea multor chimicale. NAGRO nu dauneaza solului. Produsele prelucrate cu NAGRO sunt ecologic curate. Cu NAGRO sau obtinut rezultate fenominale in cresterea legumelor si fructelor, vitei de vie si la cresterea puietilor de diferite culturi. NAGRO se recomanda pentru cresterea plantelor in pepeniere.

Accesati in INTERNET cuvintele "NAGRO ingrasamint" si ve-ti citi mai multe despre NAGRO. In   Y O U T U B E ve-ti visiona si  un filmulet!

NOI VOM AVEA NEVOIE DE COLABORARE CU INTREPRINDERI AGRICOLE, MAGAZINE DE PROFIL. CAUTAM DISTRIBUITORI SI PARTENERI.

 Preturile sunt urmatoarele:

NAGRO 100 ml - 5 euro (20 ...25 doze) 4..5 ml se dizolva la un litru de apa. Se prelucreaza semintele si se stropesc inradacinarile, florile sau rasada.
NAGRO 1000 ml - 40 EURO (La prelucrarea semintelor se dizolva 0,5 litri NAGRO la 200 litri de apa. Pentru a stropi plantele cu pulverizatorul se dizolva 1,0 litru NAGRO  la 200 litri de  apa.

NAGRO 8 litri (canistra) - 250 euro (2,5 litri la un hectar in sezon, pentru 3-4 prelucrari. Cu o canistra de 8 litri se vor prelucra 2,5....3,5 hectare in dependenta de sol si continutul umezelei . In caz de secita sau boli se vor face 4 prelucrari. Prima prelucrare include prelucrarea semintelor, rasadei sau prima stropire a frunzelor.

NAGRO ESTE UN PRODUS ECOLOGIC CURAT! NU AFECTEAZA SOLUL! ADUCE REDUCERE DE CHELTUIELI DE INGRASAMINTE SI PESTICIDE!

MARESTE PRODUCTIVITATEA PLANTELOR  DE LA 30% pina la 70%! ACEASTA PRODUCTIVITATE ESTE GARANTATA DE PRODUCATOR.

CUMPARATI "EXELA" si "NAGRO"!   Nu ve-ti regreta!

[email protected]

[email protected]

http://nagro-nanotehnology.narod2.ru/

 

+373 68191788